Omega-3 Salmon Oil Plus (929/00244)

Šifra: 00244

39,74  Z vključenim DDV

Omega-3 Salmon Oil Plus: Kapsule z vsemi osmimi omega-3 maščobnimi kislinami, 90 kapsul,ohranite zdravo srce!

Zakaj Eskimi pojedo veliko rib in imajo manj težav z zdravjem? Odgovor je v maščobnih kislinah Omega-3, “dobrih maščobah”, ki podpirajo optimalno delovanje organov in tkiv, predvsem srčno žilnega sistema. Znanstveniki priporočajo 2 – 3 porcije rib na teden. V resnici jih pojemo veliko manj. NeoLife Omega-3 Salmon Oil Plus je popolno prehransko dopolnilo z vsemi osmimi maščobnimi kislinami Omega-3, najnaprednejše na svetu.

Uporaba: Vzemite 3 kapsule na dan, med obroki.

Vsebina: 90 kapsul

15 Oseb si trenutno ogleduje ta izdelek

Hitra dostava

Z veseljem vam pomagamo

041 404 265

Vrhunska kakovost

Opis

Omega-3 Salmon Oil Plus družbe NeoLife lahko poveča delež omega-3 maščobnih kislin v naši vsakodnevni prehrani in podpira ustrezno ravnovesje maščobnih kislin. Količina omega-3 maščobnih kislin v treh kapsulah je enaka količini v obilni porciji svežega lososa.

Maščobe so pogosto kar na splošno označene kot škodljive, kljub temu je zelo pomembno, da jih znamo med seboj ločiti. Nasičene maščobe (predvsem tiste, ki so prisotne pretežno v mesu in mlečnih izdelkih) lahko prinašajo negativne učinke, še posebej, če jih uživamo v prevelikih količinah, saj vplivajo na debelost ter motnje srčno žilnega sistema. Obstajajo pa tudi “dobre” maščobe, ki so nezamenljive in nujno potrebne v skrbi za naše splošno dobro počutje. Ribe so bogat naravni vir omega-3 maščobnih kislin, vključno z EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). Statistično je povprečno uživanje rib, bogatih z omega-3 maščobnimi kislinami, daleč pod priporočili prehranskih strokovnjakov: komaj ena porcija tedensko v primerjavi s priporočenimi dvema ali tremi porcijami na teden.

ZAKAJ RIBJE OLJE Z VISOKO VSEBNOSTJO OMEGA-3 MAŠČOBNIH KISLIN?

  • Mastne ribe so najbogatejši naravni vir zdravih omega-3 maščobnih kislin, vendar ni lahko zaužiti priporočenih treh tedenskih obrokov rib.
  • Ljudje, ki ne marajo rib, lahko vsekakor zaužijejo potrebne količine omega-3 maščobnih kislin.
  • DHA ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida (koristni učinek se doseže z dnevno priporočenim vnosom 250 mg DHK).
  • EPA in DHA imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevno priporočenim vnosom 250 mg EPK in DHK).
  • Vnos DHA prek matere pomaga pri normalnemu razvoju oči in normalnem delovanju možganov pri fetusu in dojenčku, dojenim z materinim mlekom (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg DHA, poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in EPA).

ZAKAJ OMEGA-3 SALMON OIL PLUS DRUŽBE NeoLife?

 

  • Vsak vnos treh kapsul, proizvedenih z našo ekskluzivno formulo UHPO3 (Ultra High Potency Omega-3), zagotavlja 1,07 g omega-3 maščobnih kislin s standardizirano količino vseh osmih članov družine omega-3 maščobnih kislin, ki so del verige človekovega prehranjevanja. To omogoča vsem članom družine omega-3 maščobnih kislin, da skupaj delujejo optimalno, kot je predvidela narava, kar prinaša prednosti pri naravnih procesih.
  • Omega-3 Salmon Oil Plus temelji na čistem, naravnem olju lososa, tune, sardin in inčunov, kar daje vse prednosti enega izmed najbogatejših naravnih virov omega-3 maščobnih kislin. Zaščiten proces molekularne diferenciacije koncentrira koristne omega-3 maščobne kisline s pomočjo hladne obdelave. Izdelek testirajo na več kot 200 potencialno škodljivih snovi, kot sta živo srebro in svinec. Ta sofisticiran proces pomaga tudi zmanjšati okus in vonj po ribah.
  • Je visoko koncentrirano ribje olje, s standardiziranimi količinami vseh 8 omega-3 maščobnih kislin, z zagotovljeno čistostjo. Klinično je preizkušeno in rezultati so bili objavljeni v nekaterih najbolj prestižnih mednarodnih znanstvenih revijah.

Predlog za uporabo: V kolikor se vam po zaužitju Omega-3 Salmon Oil Plus NeoLife “spahuje”, poskusite kapsule shraniti v hladilniku.

Ogled označbe: Omega-3 Salmon Oil Plus označba

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Dodatne informacije
Teža 0,092 kg

KAJ SI OGLEDUJEJO DRUGI?

Pivski vrč “Naj Abrahamka palca” (07448)

SKU: 05460-166

Na zalogi

14,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Emajliran lonček Še vedno vroča (06985)

SKU: 06985-151

Na zalogi

15,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Emajliran lonček Draga babica puščica (06985)

SKU: 06985-94

Na zalogi

15,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

NE SPREGLEJ!

Smešna majica TS “Love Never dies”

SKU: 04744/5-42

Na zalogi

19,99 24,99  Z vključenim DDV
MODEL:

"MOŠKI – UNI SEX", "ŽENSKI – TELIRAN"

SESTAVA:

"50% BOMBAŽ, 50% POLIESTER", "100% POLIESTER"

VELIKOST:

"S", "M", "L", "XL", "XXL", "XXXL"

TISK:

"ENOSTRANSKI", "DVOSTRANSKI"

Skodelica potiskana keramična Gozdar (04741)

SKU: 04741-217

Na zalogi

9,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico