Podatki o podjetju

“DAR ZATE”, Boštjan Lah s.p..
Savinjsko nabrežje 21
3313 POLZELA

IBAN: SI56 0284 3026 4407 242 (NLB d.d.)
Matična številka: 9203141000
Davčna številka: SI81894937

E-poštni naslov: [email protected]

Spletna stran Dar-zate.si deluje pod okriljem podjetja DAR ZATE, Boštjan Lah s.p.. Ti pogoji poslovanja so pravni sporazum med podjetjem DAR ZATE, Boštjan Lah s.p. in vami, našimi kupci, bralci ali obiskovalci. Ti pogoji poslovanja so bili sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), z Uredbo o varovanju osebnih podatkov (EU GDPR) in v skladu z zakonom o elektronskih komunikacija (ZEKom-1).

Pogoji poslovanja določajo pravila in pogoje, s katerimi se boste srečali na naši spletni strani, ter na družbenih omrežjih, s katerimi opravlja naše podjetje, sedaj ali pa v prihodnosti.

Skozi pogoje poslovanja naše podjetje DAR ZATE, Boštjan Lah s.p. omenjamo pod izrazi, kot so: ”mi”, ”naši”, ”naše”, ”naša”. Naša spletna stran ponuja informacije, storitve in izdelke vsem tistim uporabnikom, kateri sprejmejo vse pogoje, pravila in obvestila, ki so navedena spodaj.

Z obiskom naše spletne strani, ali  z nakupom na naši spletni strani, se poslužujete naših storitev in se strinjate z naslednjimi pogoji in določili “pogojev poslovanja’’, vključno z vsemi drugimi pogoji in pravili, ki so navedeni na naši spletni strani. Ti pogoji veljajo za vse uporabnike tega spletnega mesta.

Prosimo, da te pogoje poslovanja skrbno preberete, preden dostopate ali uporabljate našo spletno stran. Z dostopanjem in z uporabljanjem kateregakoli dela spletne strani Dar-zate.si, se morate strinjati s pogoji, ki so navedeni v pogojih poslovanja. Če se v kateremkoli primeru ne strinjate z našimi pogoji poslovanja, vam svetujemo, da zapustite naše spletišče.

Pridružujemo se k pravici, da pogoje poslovanja spremenimo, posodobimo ali pa zamenjamo del znotraj izjave o pogojih poslovanja. Vaša dolžnost je, da pri redni uporabi te spletne strani večkrat, v zaporednih obdobjih preverite, če so se zgodile kakšne spremembe znotraj pogojev poslovanja. Z vašo nadaljnjo uporabo, oziroma dostopanjem do spletne strani dokažete, da se strinjate z vsemi spremembami, ki so bile narejene v pogojih poslovanja.

Dostopnost do informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

   1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

   1. b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

   1. c) bistvene značilnosti blaga, oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

   1. d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

   1. e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

   1. f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

   1. g) način plačila in dostave,

   1. h) časovno veljavnost ponudbe,

   1. i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop; poleg tega tudi to, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,

   1. j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

  Uporabniški račun

  Na dar-zate.si se niste primorani registrirati za namen uporabe spletne strani. Vendar, pa je za dostop, do nekaterih izmed storitev, pomembno, da se registrirate. Z registracijo za uporabo storitev boste vnesli vaše ime, e-poštni naslov in geslo, ki ga boste uporabljali za dostopanje do vašega računa.

  Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v navedenih splošnih pogojih uporabe brezplačnih vsebin in storitev spletne strani dar-zate.si.

  Z registracijo, prijavo oz. z uporabo portala, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, registracija, oz. prijava ni možna, uporabo spletne strani pa vam odsvetujemo.

  Za namene naročanja v naši spletni trgovini boste morali v svoj uporabniški račun dodati tudi naslov bivališča, pošto in po želji kreditno kartico.

  Če menite, da je vaše geslo in uporabniško ime uporabil nekdo drug, nas, prosimo, o tem nemudoma obvestite na e-poštni naslov [email protected] .

  Pogoji uporabe spletne strani

  S strinjanjem s temi pogoji poslovanja, izjavljate, da ste v državi stalnega prebivališča vsaj polnoletni ali, da spletno stran uporabljate v spremstvu zakonitih zastopnikov ter, da vam ni odvzeta poslovna sposobnost.

  Naših izdelkov ne smete uporabljati za namen nezakonitega delovanja ali za nepooblaščen namen, pri uporabi storitve pa ne smete kršiti zakonov.

  Oddajanje naročila v spletni trgovini Dar-zate.si

  Korak 1 – izbira izdelka

  V spletni trgovini poiščite  izdelek, ki ga želite kupiti. V vnosno polje pod izdelkom vnesete število kosov, ki jih želite kupiti (če želite naročiti enega, tega ni potrebno vpisati v  vnosno polje). Nadaljujete s klikom na gumb ”dodaj v košarico”, s tem dodate izdelek v košarico. Ko ste v košarico dodali vse željene izdelke, kliknite gumb ”na blagajno”.

  Korak 2 – Vpis v obstoječ uporabniški račun / registracija

   V kolikor še niste opravili postopka registracije novega kupca na naši spletni strani in tega ne želite, vam omogočamo nakup, kot obiskovalcu spletne strani.

  Imetniki uporabniškega računa našega portala v vnosni polji vnesite vaše uporabniško ime / e-poštni naslov in geslo. Po vnosu ustreznih uporabniških podatkov kliknite na gumb »vpiši me« in nadaljujete z izpolnjevanjem vašega naročila. V vaš uporabniški račun se lahko vpišete tudi s Facebook ali Google računom.

  V kolikor še niste registrirani, vam priporočamo registracijo z izpolnitvijo obrazca za registracijo. Ob naslednjem nakupu vam tako ne bo potrebno ponovno vpisovati vaših podatkov.

  Korak 3 – Podatki za plačilo in dostavo

  Novi kupci v naši spletni trgovini uporabite obrazec in vpišite vaše podatke za plačilo in dostavo. Izbirate lahko med različnimi možnostmi plačila in načini dostave, oz. prevzema naročenega blaga.

  Prosimo, preverite vnesen naslov dostave, ki se lahko razlikuje od vašega prebivališča..

  Korak 4 – Pregled naročila in plačilo

  Prosimo, da ponovno skrbno preverite podatke naročila in opravite morebitne popravke in spremembe.

  Našo promocijsko kodo lahko imetniki vnesete v vnosno polje in kliknete na gumb »potrdi«. V primeru težav s potrditvijo promocijske kode, nas kontaktirajte na [email protected] .

  Če so vsi podatki ustrezni, izberite željeno plačilno metodo in nato kliknite na gumb ”naroči’.

  Korak 5 – Obvestilo o naročilu

  Po odddaji naročila, boste v naveden e-poštni nabiralnik prejeli obvestilo o prejetem naročilu. Po obdelavi vašega naročila prejmete obvestilo o odpremi.

  Stroški dostave

  Kupec bo vedno ustrezno seznanjen o znesku poštnine, preden bo zaključil nakup. Poštnina je lahko vključena v znesek naročila, lahko je brezplačna ali pa je ločeno zapisana na koncu oddaje naročila.

  Vsak kupec v naši spletni trgovini je dolžan poravnati stroške poštnine ob prejetju blaga razen, če:

    • je izdelek kupil v času akcije – brezplačna poštnina,

    • so v ceno izdelka že bili vključeni stroški pošiljanja,

    • je naročeno blago, ob izbiri osebnega prevzema, osebno prevzel v naši poslovalnici po predhodnem dogovoru

   Načini plačila

   V naši spletni trgovini ponujamo naslednje načine plačila:

   A.) Plačilo po povzetju

   Na naši spletni strani omogočamo plačilo po povzetju, kar pomeni, da za naročene izdelke plačate ob dostavi dostavne službe na vaš naslov.

   Dostava naročenih artiklov se izvaja pod pogoji dostavne službe in krije stroške dostave do vstopa v stavbo. Morebitni drugačni dogovor oz. dostava, ki obsega tudi vnos blaga v stavbo, ter druge v zvezi s tem povezane storitve, je predmet samostojnega dogovora med kupcem in dostavno službo, ter se plača po veljavnem ceniku dostavne službe.

   Posamezni artikli, ki dosegajo ali presegajo določeno težo ali dimenzije, so lahko predmet posebnega režima glede, načina in cen dostave.

   B.) Nakazilo na transakcijski račun lastnika dar-zate.si

   Naročene izdelke ali storitve na Dar-zate.si spletni strani lahko naročnik plača z nakazilom na transakcijski račun SI56 0284 3026 4407 242 lastnika Dar-zate.si, odprt pri NLB d.d. v namen poslovanja.

   C.) Plačilo s Paypal

   Na naši spletni strani Dar-zate.si omogočamo tudi Paypal plačilo. Z uporabo metode plačila Paypal, se poleg naših pogojev poslovanja, strinjate še s Paypal pogoji poslovanja, ki pa se ustrezno spreminjajo glede na zakonske regulative.

   Preklic naročila

   Vsak kupec, na naši spletni strani, ima pravico do preklica naročila. Preklic naročila lahko izvedemo v roku ene ure, od oddaje naročila. Vaše naročilo lahko prekličete preko telefonske številke – 041 404 265, ali pa elektronskega sporočila na e-poštni naslov [email protected], v zadevo sporočila zapišite ”preklic naročila”. V vsebino samega elektronskega sporočila pa nam navedite podatke:

     • številko naročila,

     • ime in priimek.

    Cene

    Naročanje v spletni trgovini »DAR ZATE« poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Po izdelkih se lahko naroča in izbira iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Cene so predstavljene, kot Spletne cene.

    Spletna cena je cena, ki velja na spletu. Spletne cene v ponudnikovi spletni trgovini se lahko razlikujejo od cene v ponudnikovi maloprodajni poslovalnici (fizični trgovini). Morebitne posebne/nižje cene, so lahko v spletni trgovini posebej označene. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca, oziroma so veljavne cene tiste cene, kot so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel informacijski sistem ponudnika.

    Vse cene v spletni trgovini »DAR ZATE« so jasno in nedvoumno navedene v evrih, ter vsebujejo davek na dodano vrednost – DDV,  razen če je izrecno napisano drugače. Stroški dostave niso vključeni v ceno artikla.

    Cene se neprestano spreminjajo. Cene se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov ali promocijskih akcij.

    Vse cene so jasno navedene, pri tem je potrebno izključiti očitne napake.

    Kljub skrbnosti dobrega strokovnjaka, da se zagotavlja ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen, kar izhaja iz same tehnične narave poslovanja spletnih trgovin. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo zagotovila obojestransko zadovoljstvo.

    Spletna cena velja za vse kupce v spletni trgovini »DAR ZATE«.

    Vse cene podane na spletišču Dar-zate.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

    Kupoprodajna pogodba je sklenjena med prodajalcem in potrošnikom ob trenutku ko prodajalec potrdi naročilo. O tem prodajalec, potrošnika obvesti v elektronskem sporočilu. Vse od tega trenutka dalje se vse cene in drugi pogoji ne spreminjajo in veljajo tako za prodajalca, kakor tudi za potrošnika.

    Pridružujemo si pravico, da sproti spreminjamo naravo naših storitev, brez predhodnega obvestila.

    Za spremembo v našem poslovanju, spremembo cene, za začasno prekinitev storitve, ne odgovarjamo vam in tretjim osebam.

    Promocijske kode – kuponi

    Občasno bomo našim bralcem elektronskih novic ali bralcem novic na drugih komunikacijskih kanalih, ponudili promocijske kode. Promocijska koda lahko velja za brezplačno poštnino, ali druge različne ugodnosti. Vse promocijske kode so časovno omejene, zato jih je potrebno izkoristiti v določenem časovnem okvirju, specifično določenemu za vsako promocijsko kodo posebej. Promocijske kode lahko imetniki koristijo tako, da na koncu, pred oddajo naročila, v okence pod naslovom ”koda za popust”, vpišejo promocijsko kodo, ki bo potrjena in odobrena ob kliku na gumb ”potrdi”.

    Naročilo izdelkov

    Poleg spletne prodaje sprejemamo naročila še preko elektronske pošte, telefona, Facebook-a ali drugega ustreznega komunikacijskega kanala.

    Vsi podatki o naročilu bodo shranjeni pri ponudniku spletne trgovine.

    Pravica do odstopa od pogodbe

    Pri vseh pogodbah, ki so sklenjene na daljavo ima potrošnik (po 43. členu in 43.d členu ZVPot) pravico, da v roku 14. dni, s pomočjo e-poštnega sporočila na [email protected], sporoči, da odstopa od pogodbe, brez, da bi mu bilo za to potrebno navesti razlog, zakaj odstopa od pogodbe. Rok, za odstop od pogodbe, prične teči en dan po prevzemu paketa. Tako imate po dnevu prejetja 14 dni časa, da paket vrnete nazaj na pošto.

    Izdelka potrošnik ne more in ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe, ampak sme opraviti ogled in preizkus prejetega izdelka zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno preizkušanje, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo izdelka, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Izdelek, ki je predmet vračila, mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni, nepoškodovani embalaži, ter v nespremenjeni količini. Priložena mora biti tudi kopija računa ali drugega ustreznega dokumenta.

    Pri želji za vračilo izdelka, bomo vsako pritožbo spoštljivo obravnavali.

    Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini, razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

    Vračilo vplačil bo izvedeno najkasneje v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in sicer po predhodnem pregledu vrnjenega blaga, v kolikor bo vrnjeno po opisanih kriterijih in postopku. Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema in pregleda vrnjenega blaga.

    Če prekinete pogodbo, vam bomo ob vrnitvi izdelkov:

      • vrnili plačan znesek za kupljene izdelke,

      • vrnili stroške pošiljanja,

      • vaše vračilo bo nakazano na vašo kreditno kartico. O vračilu denarja vas bomo obvestili preko e-poštnega sporočila.

     Edini strošek, ki potrošnika bremeni ob vračanju izdelka, je sam strošek pošiljanja izdelka nazaj na spodaj naveden naslov prodajalca.

     Pošljite paket na naslov:

     »DAR ZATE«, Boštjan Lah s.p.
     Celjska cesta 7
     3310 ŽALEC

     Možnost vračila ne velja:

     •        v kolikor je artikel poškodovan

     •        v kolikor je artikel izdelan po individualnih zahtevah kupca

     Upoštevanje stvarne napake

     Stvarna napaka (povzeto po 37. členu ZVPot)

     Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

     Napaka je stvarna:

       1. če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
       2. če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana, oziroma bi mu morala biti znana;
       3. če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene, oziroma predpisane;
       4. če je prodajalec izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

      Primernost blaga za normalno rabo, se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec, zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.


      Splošni pogoji uporabe Dar-zate.si

      Pridružujemo se k pravici, da zavrnemo našo storitev katerikoli osebi, iz kateregakoli razloga in kadarkoli.

      Z naročilom na naši spletni strani, razumete in se strinjate, da se lahko vaši podatki prenesejo nešifrirano, to vključuje:

        1. a) Prenos podatkov po različnih omrežjih

        1. b) Spremembe za uskladitev in prilagoditev tehničnim zahtevam.

       Podatki o kreditni kartici so med prenosom preko omrežij vedno šifrirani in varni.

       Z uporabo spletišča se strinjate, da ne boste kopirali, prodajali ali izkoriščali kateregakoli dela naše storitve, uporabe storitve ali kakršnega koli kontakta na našem spletnem mestu, brez izrecnega dovoljenja.

       Popolnost in natančnost informacij

       Za natančnost informacij, ki se nahajajo na spletni strani nismo odgovorni. Vse informacije, ki so podane na tem spletišču, so zgolj informativne narave. Z njimi vas vsekakor ne spodbujamo, da sklepate odločitve ne, da bi se o tem pogovorili z nekom, ki je usposobljen na tem določenem področju. Razumevanje in sprejemanje informacij na tem spletišču, je na vašo lastno odgovornost.

       Izdelki ali storitve

       Nekateri izdelki ali pa storitve so na voljo le za določen čas. Ti izdelki so lahko na voljo le v omejenih količinah in se lahko vrnejo ali zamenjajo le v skladu z našo politiko vračanja.

       Izjavljamo, da smo se za vsak izdelek potrudili in poskušali prikazati čimbolj natančne barve, izgled in lastnosti. Ne moremo jamčiti, da se slednje ne bodo razlikovale od prikazne slike na vašem zaslonu.

       Natančnost osebnih podatkov in podatkov za plačilo

       Pridružujemo si pravico do zavrnitve oddanega naročila. V tem primeru boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo.

       Strinjate se, da boste zagotovili aktualne, popolne in natančne podatke o nakupu in računu za vse nakupe, ki jih boste opravili v naši trgovini. Strinjate se, da boste takoj posodobili svoj uporabniški račun in druge informacije, vključno z vašim e-poštnim naslovom, podatki za dostavo in številkami kreditnih kartic, ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali in obravnavali vsa vaša naročila in se po potrebi obrnili na vas.

       Poljubna orodja

       Morda vam bomo skozi uporabo naše strani ponudili orodja tretjih oseb, ki jih lahko uporabljate na naši spletni strani. Nad orodji tretjih oseb nimamo nadzora, niti možnosti spreminjanja podatkov, ki jih vnesete.

       Potrjujete in se strinjate, da vam na naši spletni strani ponujamo poljubna orodja, brez kakršnegakoli jamstva ali pogojem katerekoli vrste.

       Vsaka uporaba neobveznih orodij, ki jih ponujamo prek spletnega mesta, je v celoti na lastno odgovornost, zato morate zagotoviti, da ste seznanjeni s pogoji, ki jih ponujajo ustrezni ponudniki tretjih oseb in, da jih ob uporabi odobravate.

       Povezave na spletne strani tretjih oseb

       Določene vsebine, izdelki ali pa storitve na spletišču Dar-zate.si lahko vključujejo informacije tretjih oseb.

       Povezave do informacij tretjih oseb, vas bodo preusmerile na spletno stran tretjih oseb, ki niso v nobenem pogoju povezane z nami. Torej nismo odgovorni in ne jamčimo za natančnost informacij na povezavah tretjih oseb. Prav tako ne prevzemamo odgovornosti za informacije ali pa slikovno gradivo, ki jih boste našli na straneh tretjih oseb.

         • Facebook Pixel

         • Google Analytics

        Avtorske pravice

        Spletišče dar-zate.si si, za uporabo nekatere medijske vsebine, objavljene na spletni strani, ne pridržuje avtorskih pravic in jih uporablja izključno, kot izobraževalni predmet v prispevkih. Za morebitno nadaljnjo razpolaganje tretjih oseb z vsebinami dar-zate.si ni odgovoren, niti nima vpliva na ravnanje tretjih oseb in zato napram uporabniku v zvezi z nadaljnjo uporabo ni odgovoren, s čimer je uporabnik seznanjen in se strinja.

        Komentarji uporabnikov, odzivi in ostali prispevki

        Če na našo prošnjo pošljete izpolnjen obrazec za nagradno igro ali, če brez naše prošnje pošljete kreativne ideje, predloge, načrte ali druga podobna gradiva, naj bo to preko e-poštnega sporočila, preko spletne strani, v komentarjih ali na drugačen način, se strinjate, da lahko brez opozorila uporabljamo, spreminjamo in objavljamo vaše prispevke.

        Strinjate se, da z vašimi komentarji ne boste kršili nobenih pravic, ki se nanašajo na katerokoli tretjo osebo, vključujoče z avtorskimi pravicami, pravicami zasebnosti ali  katerokoli lastniško, ter osebno pravico. Poleg tega se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali kletvic, ali katerega drugega zlonamernega načina komunikacije, ali druge vrste nespodobnega gradiva.

        Prav tako se z uporabo naše spletne strani strinjate, da na naši spletni strani ne boste objavljali gradiva s škodljivo programsko opremo, ki bi na kakršenkoli način škodovala in vplivala na delovanje naše storitve. Svetujemo vam uporabo vašega pravilnega e-poštnega naslova. Na našem spletišču je prepovedano pretvarjanje, da ste nekdo, ki to ni in je prepovedano zavajati osebje spletne strani ali pa tretje osebe.

        Sami ste odgovorni za vse pripombe, ki jih boste podali in njihovo točnost. Za zgoraj navedene primere ne prevzemamo nobene odgovornosti in ne prevzemamo nobene odgovornosti za komentarje, ki ste jih objavili vi, ali katerakoli tretja oseba.

        Odveza odgovornosti

        dar-zate.si deluje po principu kataloške ponudbe, podatki o dobavi so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev artiklov in so informativne narave. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost strani in dobavnih rokov, se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni, ali dobavi spremenijo tako hitro, da ponudnik podatkov ne uspe popraviti in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu dar-zate.si. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestili o spremembah in mu omogočil odstop od naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

        Vse cene in roki dobave, so veljavni šele z izdajo računa.

        Ob ponovni dobavljivosti artikla ponudnik ne jamči iste cene, kot jo je imel pred umikom iz ponudbe, saj so cene v veliki meri odvisne od dobaviteljev artiklov.

        Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije ponujenih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije vseh artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelka.

        Ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak.

        Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

        Ponudnik je oproščen določil o dostavi v razmerah, na katere ponudnik ne more vplivati, npr. v primeru stavke dostavne službe, ali v primeru višje sile.

        Ponudnik ne sprejema odgovornosti za napačno uporabo naročenih artiklov.

        Izdelki, naročeni v dar-zate.si, so namenjeni individualni/nekomercialni rabi. V primeru, da je kupec pravna oseba ali, če se izdelki ponudnika delno ali v celoti uporabljajo v poslovne namene, ponudnik ne odgovarja za kakršnekoli posledice v zvezi s posredno ali neposredno uporabo tega izdelka med delovnim procesom. Ponudnik odgovarja samo za ceno, ki je bila plačana za pridobljeno blago.

        Spletne strani, ki so direktno ali indirektno povezane s spletno stranjo ponudnika dar-zate.si, niso pod nadzorom ponudnika in jih ta tudi ne ureja. Ponudnik zato ne nosi odgovornosti za informacije, ki se nahajajo na povezanih spletnih straneh. Povezave do spletnih strani tretjih strank so navedene samo iz praktičnih razlogov in ponudnik ne odgovarja za verodostojnost in zanesljivost informacij na teh straneh.

        Kontakt za informacije

        Vaša vprašanja, pripombe in pritožbe, ki se nanašajo na storitve spletne strani dar-zate.si sporočite na e-poštni naslov: [email protected]

        Posodobljeno 22. februar, 2024