Botanical Balance
Botanical Balance (800/05872) 58,80  Z vključenim DDV
Pojdi nazaj
Betaguard
Betaguard (789/06891) 33,80  Z vključenim DDV

Bio-Tone (935/06892)

Šifra: 06892

50,94  Z vključenim DDV

BIO-TONE: Prehransko dopolnilo z aminokislinami, 120 tablet. Vadba in in ohranjanje forme z Bio-tone. Ekskluzivni NeoLife izdelek SPORT Bio-Tone zagotavlja aminokisline L-Arginin, L-Ornitin in L-Tirozin, kakor tudi esencialni hranili snovi kot sta Holin in Inozitol, prisotni v vsaki telesni celici.

Uporaba: 4 tablete zvečer pred spanjem. Za boljše rezultate zaužijte na prazen želodec (približno 3 ure po obroku).

Vsebina: 120 tablet

10 Oseb si trenutno ogleduje ta izdelek

Hitra dostava

Z veseljem vam pomagamo

041 404 265

Vrhunska kakovost

Opis

Ekskluzivni NeoLife SPORT Bio-Tone zagotavlja aminokisline L-arginin, L-ornitin, L-tIrozin. Poleg njih pa še esencialni hranili holin in inozitol, ki sta vitalni hranilni snovi, prisotni v vsaki telesni celici. Uporabite ga za šport in ohranjanje forme. Mnogi, ki ste že aktivni ali ste na poti, da to postanete, imate pri tej odločitvi zagotovo v mislih nek cilj ali vizijo. Ne glede na to ali želite bolj čvrsto telo, imeti več energije ali biti fizično močnejši, je dobro delujoči metabolizem ključnega pomena za učinkovito gradnjo mišic in regeneracijo po športni aktivnosti ali po napornem dnevu. Zadostna količina kakovostnega spanja je bistvenega pomena, saj omogoča popolno regeneracijo za aktivnosti naslednjega dne. Izrednega pomena je tudi ustrezen režim prehranjevanja.

 

Zakaj prehransko dopolnilo z aminokislinami?

  • Ste aktivni in želite ohraniti formo

Zakaj NeoLife Bio-Tone?

  • Ekskluzivni NeoLife SPORT Bio-Tone zagotavlja aminokisline L-arginin, L-ornitin in L-tIrozin. Poleg njih pa še esencialni hranili holin in inozitol, ki sta vitalni hranilni snovi, prisotni v vsaki telesni celici.
  • L-arginin je pogojno esencialna aminokislina. To pomeni, da ga mora vaše telo dobiti s hrano vedno, kadar je zaradi fizioloških zahtev regeneracije potreba po njem večja, kot ga je telo sposobno samo proizvesti.
  • L-ornitin je ne-esencialna aminokislina, nastane z razgradnjo L-arginina. Ornitin je bistven za proces odstranjevanja amonijaka iz krvi. Ornitin se lahko v ledvicah pretvori nazaj v arginin, ki je prav tako zelo koristen za telo.
  • L-tirozin je ne-esencialna aminokislina, ki jo telo proizvaja iz fenilalanina. Tirozin je potreben za izdelavo nadledvičnih hormonov epinefrin (adrenalin) in noradrenalin, enako pa velja tudi za nevrotransmiter dopamin.
  • Holin je bistveno hranilo, ki prispeva k presnovi homocisteina in vzdrževanju normalne funkcije jeter. Šteje se, da je lipotropni faktor in v sodelovanju z drugimi hranili prispeva k presnovi maščob. Potreben je za strukturo in funkcijo centralnega živčnega sistema, je del membran. Kot acetilholin je živčni prenašalec “spomina”.
  • Inozitol je hranilo, ki je v vsaki celici in ima pomembno vlogo kot znotraj celični prenašalec. Je bistven sestavni del fosfolipidov celične membrane.
  • Ne vsebuje potencialno nevarnih poživil!
  • Ničesar umetnega! Brez umetnih barvil, arom, sladil ali konzervansov!
  • Zagotovljeno ne vsebuje nobenih snovi, ki jih trenutno prepovedujejo Slovenska antidoping organizacija (SLOADO), Mednarodni olimpijski komite (IOC) in Svetovna protidopinška agencija (WADA).

Ogled označbe: Bio-Tone označba

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Dodatne informacije
Teža 0,089 kg

KAJ SI OGLEDUJEJO DRUGI?

Emajliran lonček Burning For You (06985)

SKU: 06985-110

Na zalogi

15,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Emajliran lonček Love shutt hearts (06985)

SKU: 06985-61

Na zalogi

15,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Smešna majica TS “Najboljša MAMA”

SKU: 04744/5-215

Na zalogi

19,99 24,99  Z vključenim DDV
MODEL:

"MOŠKI – UNI SEX", "ŽENSKI – TELIRAN"

SESTAVA:

"50% BOMBAŽ, 50% POLIESTER", "100% POLIESTER"

VELIKOST:

"S", "M", "L", "XL", "XXL", "XXXL"

TISK:

"ENOSTRANSKI", "DVOSTRANSKI"

NE SPREGLEJ!

Predpasnik Čudovita učiteljica (07643)

SKU: 07643-109

Na zalogi

19,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Emajliran lonček VW Eat Sleep potiskan (06985)

SKU: 06985-147

Na zalogi

15,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico

Vino Vse najboljše za 40 let z broško 0,75l (03908)

SKU: 03908-1

Na zalogi

14,99  Z vključenim DDV
Dodaj v košarico